Πλαστική Αποκατάσταση
Δε χρειάζεται να χάνετε χρόνο στην αναμονή

Δώστε μας κάποια στοιχεία πριν φτάσετε στο ραντεβού σας!

Leave your contact information and let us call you for an appointment.

Τι είναι η Αισθητική Χειρουργική;

Μετά την απώλεια πολλών κιλών επέρχεται συνήθως μικρότερη ή μεγαλύτερη χαλάρωση του δέρματος.

Ο κ. Παππής θα σας δώσει συμβουλές για την αισθητική χειρουργική. Αυτές έχουν ισχυρή σχέση με την ηλικία, την ποιότητα του δέρματος, τον αριθμό των κιλών και τα χρόνια που υπήρχε το περιττό βάρος.

Επιπλέον, σημαντικός παράγοντας είναι η άσκηση. Να διευκρινίσουμε εδώ κάτι: Το δέρμα και το λίπος δεν έχουν μύες! Έτσι, όσο και να γυμναζόμαστε το δέρμα δε «σφίγγει»! Αυτό που γίνεται είναι η βελτίωση της στάσης του σώματος, που βοηθάει στην εικόνα μας. Επιπλέον, η γυμναστική διατηρεί ή και αυξάνει τη μυϊκή μάζα, η οποία υποστηρίζει το δέρμα και το διατείνει σε κάποια σημεία.   

Η Πλαστική Αισθητική Χειρουργική χρησιμοποιεί τεχνικές για την αποκατάσταση περιοχών με πρόβλημα. Η προσέγγιση αυτών (κοιλιά, γλουτοί, μηροί, βραχίονες, πρόσωπο κλπ.) πρέπει να είναι πολυπαραγοντική!

Η Αισθητική Χειρουργική Προσώπου για τον παχύσαρκο που αδυνάτησε είναι σημαντική! Η Χειρουργική Προσώπου για τον Άνδρα και τη Γυναίκα είναι συχνά απαραίτητη.

Δεν χρειάζεται να χειρουργήσουμε τα πάντα! Επιδίωξη πρέπει να είναι η αποδεκτή εικόνα μετά την απώλεια των κιλών. Μην ξεχνάμε, πως ο πρώτος στόχος είναι απόκτηση ενός υγιούς οργανισμού, και αυτό το έχουμε πετύχει! Το αισθητικό ακολουθεί!  
 .

Τι περιλαμβάνει η Συμβουλευτική για Πλαστική Αποκατάσταση;

αισθητική χειρουργική
Κύριος κριτής των επιθυμιών είναι ο ασθενής! Κατ’ αρχάς, δε βιαζόμαστε να προχωρήσουμε σε ζητήματα αισθητικής αποκατάστασης, γιατί η μορφή του σώματος θα αλλάζει διαρκώς τα πρώτα δύο χρόνια. Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί παρέμβαση νωρίτερα, αλλά αυτό θα συζητηθεί με το Χειρουργό.

 
Ο Βαριατρικός Χειρουργός έχει εμπειρία πολλών περιστατικών και μπορεί να σας δώσει και συμβουλές για την αισθητική χειρουργική. Κάποιες παρεμβάσεις μπορεί να κάνει ο ίδιος ο κ. Παππής και κάποιες συνεργάτης Πλαστικός Χειρουργός ή Δερματολόγος ή Ειδική Αισθητικός.
 
Οι επιλογές πρέπει να είναι συνδυαστικές χειρουργικών και μη τεχνικών, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με το λιγότερο τραύμα! 
 
Τις τελικές αποφάσεις τις παίρνει πάντα ο ασθενής. Η αισθητική και το «τι μας ενοχλεί» και το «τι δε μας ενοχλεί» είναι καθαρά προσωπική επιλογή.
Επαναλαμβάνω πως ο κύριος στόχος της Χειρουργικής της Παχυσαρκίας (Βαριατρικής Χειρουργικής) είναι η βελτίωση της υγείας του παχύσαρκου.
 
Η εικόνα μας, όμως, έχει και αυτή σημαντική θέση στην ψυχολογία μας, την αυτοπεποίθησή μας και στην κοινωνική μας διάσταση! Επιπλέον, λειτουργεί σα βασικό κίνητρο διατήρησης του αποτελέσματος και τήρησης των οδηγιών του Χειρουργού μας. Έτσι, είναι σημαντική η συζήτηση για το αισθητικό κομμάτι!