επεμβαση για παχυσαρκια

Η επεμβαση για παχυσαρκια είναι η μόνη αποτελεσματική και μόνιμη λύση σε σοβαρές περιπτώσεις πολλών κιλών. Η Παχυσαρκία είναι πλεον επίσημα και επιστημονικά μια Νόσος και η επεμβαση για παχυσαρκια είναι η λύση σε αυτή την περίπτωση.

Αυτό το γνωρίζουν πριν απο όλους, όσοι έχουν υποβληθεί σε Επεμβάσεις Νοσογόνου Παχυσαρκίας Μεταβολική Χειρουργική στο Κέντρο μας. Τα λόγια τους είναι τα πιο πολύτιμα εύσημα μας και ανταμοιβή μας. 

Το Κέντρο Παχυσαρκίας Αθηνών παρέχει ολοκληρωμένες διεθνώς πιστοποιημένες υπηρεσίες με ομάδα ειδικών και απόλυτη ασφάλεια σε επέμβαση για παχυσαρκια.

Επιπλέον, ο κ. Παππής, ως Υπεύθυνος του Τμήματος Βαριατρικής Χειρουργικής του Ιατρικού Αθηνών στο Μαρούσι, συντονίζει όλους του ειδικούς συνεργάτες και έχει όλη την υλικοτεχνική υποδομή για την αντιμετώπιση της σοβαρής παχυσαρκίας.

Ακούστε και δείτε τι λενε για την εμπειρία τους και την αλλαγή που έφερε στη ζωή τους μετά από Χειρουργείο Παχυσαρκίας Απώλεια βάρους Μεταβολική Χειρουργική.

Η επεμβαση για παχυσαρκια προκαλεί μεγάλη απώλεια κιλών και διατηρείται σε μεγάλο βάθος χρόνου και στις περισσότερες περιπτώσεις για πάντα.  Μιλάμε πάντα για Λαπαροσκοπικές και Ρομποτικές Επεμβάσεις Νοσογόνου Παχυσαρκίας Μεταβολική Χειρουργικής.

Πραγματικές Ιστορίες

Ακούστε ορισμένες αληθινές μαρτυρίες

Δείτε μερικές πραγματικές ιστορίες