ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ
συνέδρια ιατρικά σεμινάρια Παππής

Τα συνέδρια και ιατρικα σεμιναρια για τη μετάδοση της Ιατρικής γνώσης και εμπειρίας είναι πάντα στις προτεραιότητες του κ. Παππή. Η Χειρουργική επιστήμη μεταδίδεται από έμεπειρους διεθνούς αναγνώρισης Έλληνες και ξένους επιστήμονες, και αυτό γίνεται μόνο σε Ιατρικές συναντήσεις.

Από πολύ νωρίς, το 2006, ο κ. Παππής οργάνωσε το 1st International Laparoscopic Surgery Experts’ Meeting, το οποίο έφερε μια επανάσταση στον τρόπο που γίνεται η εκπαίδευση των χειρουργών στη χώρα μας. Ήταν η αρχή σε συνέδρια και ιατρικα σεμιναρια, όπου διαλέξεις ειδικών και ζωντανή μετάδοση χειρουργικών επεμβάσεων προσέλκυσε μεγάλο αριθμό χειρουργών και προσέδωσαν άλλη διάσταση στη σύγχρονη μορφή ιατρικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. 

Το 2008 έγινε το 2nd International Laparoscopic Surgery Experts’ Meeting και το 2010 το 3rd International Laparoscopic Surgery Experts’ Meeting and Metabolic Surgery Symposium.

Ακολούθησε η πρωτοποριακή σύλληψη της διοργάνωσης Ιατρικών συναντήσεων για το Καρκίνο, όπου Χειρουργοί, Ογκολόγοι, Ακτινοθεραπευτές και άλλοι που αντιμετωπίζουν καρκινοπαθείς καθημερινά, βρέθηκαν για πρώτη φορά σε ένα κοινό Συνέδριο!

Έτσι, διοργανώθηκε το 1st Cancer Forum με τεράστια επιτυχία. Ακολούθησαν το 2nd Cancer Forum και το 3rd Cancer Forum. Η ιδέα βρήκε πολλούς μιμητές, με αποτέλεσμα να γίνονται πια πολλές ιατρικές συναντήσεις με αντικείμενο την διεπιστημονική αντιμετώπιση του καρκίνου.

Ως Πρόεδρος σε Ιατρικά Πανελλήνια και Διεθνή συνέδρια και ιατρικα σεμιναρια αλλά και με Ανακοινώσεις σε Διεθνή Συνέδρια ο κ. Παππής καθιερώθηκε ανά την υφήλιο ως ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους και εκτιμώμενους ιατρούς της Ελλάδος. 

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις συναντικότερες Ιατρικές συναντήσεις που έχει διοργανώσει, με αποκορύφωμα το 18ο Συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσποσνδίας Χειρουργικής Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Νόσων (European Chapter) στην Αθήνα το 2018. 

Επιπλέον, η παρουσία του κ. Παππή σε όλα τα σημαντικά Συνέδρια, Σεμινάρια και Συμπόσια σε Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, αποτελεί σημαντική πηγή γνώσης και εμπειρίας προερχόμενης από χειρουργικές ομάδες, που έχουν αντιμετωπίσει διάφορα ιδαίτερα περιστατικά. Επίσης, η ανακοίνωση επιστημονικών μελετών τεκμηριώνει τις μεθόδους που ακολουθεί στην καθημερινή χειρουργική πρακτική προς όφελος των ασθενών του. 

Η Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση (Continuous Medical Education) είναι βασική προϋπόθεση για τον σύγχρονο επιστήμονα, προκειμένου να επικαιροποιεί τη γνώση και να εξελίσσει χειρουργικές τεχνικές, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. 

Η Χειρουργική είναι μια ταχέως εξελισσόμενη επιστήμη, σε επίπεδο γνώσης αλλά και τεχνολογίας. Η τελευταία έχει συντελέσει στην ταχεία νοσηλεία, γρήγορη και σχεδόν ανώδυνη ανάρρωση και την άμεση επάνοδο στην καθημερινότητα, εργασιακή και προσωπική!   

Συνέδρια & Σεμινάρια

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιατρικού Αθηνών – Παχυσαρκία

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιατρικού Αθηνών – Παχυσαρκία

Ετήσιο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Ιατρικής Επιμόρφωσης 2022-2023 Το θέμα “απώλεια βάρουσ” με ιατρικές μεθόδους ήταν το…

XVIII Congress of the EC of the International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Diseases

XVIII Congress of the EC of the International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Diseases

Η χειρουργικη παχυσαρκιασ γινεται σήμερα μόνο λαπαροσκοπικά και έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη γρήγορη ανάρρωση και…

3rd International Experts’ Meeting on Advanced Laparoscopic Surgery – 2010

3rd International Experts’ Meeting on Advanced Laparoscopic Surgery – 2010

Η λαπαροσκοπική επεμβαση ειναι πια καθημερινότητα. Έτσι, ο Χ. Παππής διοργανώνει το 2010 το 3rd…

Μετάβαση στο περιεχόμενο