Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Ο Χάρης Παππής ασχολείται με τη Χειρουργική νοσογόνου παχυσαρκίας πάνω από 20 χρόνια και έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλά Συνέδρια και Σεμινάρια, ενώ έχει διατελέσει σε υψηλές θέσεις επιστημονικών εταιρειών. Η διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών είναι προτεραιότητα του επί πολλά χρόνια. Μέχρι τη Βουλή των Ελλήνων έχει φτάσει, για να υπερασπιστεί τους παχύσαρκους. (Βλέπε βίντεο παρακάτω)

Ο Χάρης Παππής έχει δει, συνομιλήσει και αντιμετωπίσει εκατοντάδες συνανθρώπους μας με υπερβολικά πολλά κιλά, και μπορεί, ίσως περισσότερο από τον καθένα, να καταλάβει τα προβλήματα που δημιουργεί η παχυσαρκία και επηρεάζει την καθημερινή ποιότητα ζωής τους.

Ο Χάρης Παππής έχει μελετήσει σε βάθος την επίπτωση της παχυσαρκίας σε όλα τα συστήματα του οργανισμού. Αυτό καθιστά την ομάδα αυτή των ασθενών υψηλού κινδύνου, και οφείλουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να αλλάξουμε το μέλλον των υπέρβαρων. Το πρόβλημα δεν είναι αισθητικό. Μιλάμε για μια πολύ σοβαρή νόσο όταν τα κιλά υπερβαίνουν κατά πολύ το φυσιολογικό. Η νοσογονος παχυσαρκια είναι μια νόσος που ύπουλα εγκαθιστά βλάβες στον οργανισμό, οι οποίες θα φανούν και θα συσσωρευθούν στην πορεία των ετών.

Σήμερα, η πιο σοβαρή και αποτελεσματική αντιμετώπιση είναι η χειρουργική νοσογόνου παχυσαρκίας. Όλοι οι διεθνείς Οργανισμοί και Επιστημονικές Εταιρείες συνιστούν τη χρήση των μεθόδων αυτών σε ασθενείς με Δείκτη Μάζας Σώματος (BMI) πάνω από 35. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, διατηρούνται σε βάθος χρόνου και οι επεμβάσεις είναι πάρα πολύ ασφαλείς. Τα τελευταία χρόνια έχει συντελεστεί μια επανάσταση στον τομέα της αντιμετώπισης του σακχαρώδους διαβήτη! Οι αρρύθμιστοι ή δυσρρύθμιστοι παχύσαρκοι διαβητικοί πρέπει να γνωρίζουν πως έχουν πλέον και την επιλογή της χειρουργικής αντιμετώπισης της νόσου τους.

Παππής χειρουργική νοσογόνου παχυσαρκίας

Ο κ. Παππής επιδιώκει τη σωστή ενημέρωση! Η απόφαση να αλλάξει η ζωή σας σήμερα μπορεί να βασίζεται μόνο στη γνώση και σε απαντήσεις σε απορίες και φοβίες! Όταν μια νόσος δεν αντιμετωπίζεται με συντηρητικά μέσα (δίαιτες, φάρμακα) πρέπει να ενημερωθεί κανείς για τη χειρουργική νοσογόνου παχυσαρκίας! Μην σπαταλάτε τα χρόνια που περνάνε εγκλωβισμένοι σε ένα σώμα που δεν σας αξίζει!

Η γνώση προερχόμενη από ειδικούς μπορεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά σας και να αλλάξει σελίδα στη ζωή σας. Μόνο τότε θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας και των παιδιών σας. Ο κ. Παππής πιστεύει ακράδαντα ότι όταν υπάρχει λύση ασφαλής και μακροχρόνια, ο υπέρβαρος δεν πρέπει να ταλαιπωρείται με προσωρινά μέτρα χωρίς αύριο και με κόστος για την οργανική και ψυχική του υγεία!

Τέλος, αν ψάχνει κανείς Νοσοκομειο για παχυσαρκια θεσσαλονικη, τότε το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο είναι η καλύτερη επιλογή, με τον κ. Παππή και την ομάδα του. Η φράση ” ο καλυτερος βαριατρος στην ελλαδα ¨δεν υπάρχει! Η καλύτερη βαριατρική χειρουργική είναι αποτέλεσμα ομάδας ιατρών σε συνδυασμό με ένα άρτιο νοσοκομείο. Το νοσηλευτικό προσωπικό και η τεχνολογική υποδομή παίζει σημαντικό ρόλο. Η χειρουργική παχυσαρκίας στη Θεσσαλονίκη δεν έχει να ζηλέψει, πλέον, τίποτα από τις υπηρεσίες που παρέχουμε στην Αθήνα. Η παρουσία του Χάρη Παππή εγγυάται το αποτέλεσμα της λαπαροσκοπικής επέμβασης για τη σοβαρή παχυσαρκία.