Με χαρά σας προσκαλούμε στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής και 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής της Παχυσαρκίας που θα πραγματοποιηθούν, για τρίτη συνεχόμενη φορά σε συνδιοργάνωση, στις 26-28 Μαΐου 2023 στην Αθήνα.

13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής

Βασιζόμενοι στην εμπειρία της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και στηρίζοντας την ανάπτυξη αυτής σήμερα, στοχεύουμε στην αναφορά, ενημέρωση και εκπαίδευση και στην Ρομποτική Χειρουργική, θεωρώντας ότι αποτελεί αναπόσπαστο κλάδο της Ενδοσκοπικής Χειρουργικής.

Η καινοτομία του Συνεδρίου μας, αφορά την διαμοίραση του προγράμματος σε «Λαπαροσκοπική Ημέρα – Laparoscopic Day» και «Ρομποτική Ημέρα – Robotic Day», δίνοντας έμφαση ιδιαίτερη σε κάθε μία από τις τεχνολογίες αυτές της Ενδοσκοπικής Χειρουργικής!!

Καλούμε όλους τους φοιτητές και ειδικευομένους χειρουργούς όπως παρακολουθήσουν το σημαντικό επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Καλούμε όλους τους ειδικευμένους χειρουργούς και ειδικούς στα τρέχοντα θέματα της ενδοσκοπικής χειρουργικής όπως μεταφέρουν και ανακοινώσουν την εμπειρία τους στον τομέα τους.

Τέλος καλούμε όσους ενδιαφέρονται για την ρομποτική χειρουργική να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο «πρακτικές προσομοίωσης βασικών δεξιοτήτων στη ρομποτική χειρουργική davinci», που θα διεξαχθεί παράλληλα τις ημέρες του συνεδρίου.

Γνωρίζοντας ότι η ενεργός συμμετοχή σας θα συμβάλει σημαντικά στην πραγματοποίηση των στόχων μας, σας ευχαριστούμε όλους και σας περιμένουμε στο ξενοδοχείο Royal Olympic.