Το κλιπ στομαχου είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος στη φαρέτρα της Χειρουργικής για την Παχυσαρκία, ακόμα και λιγότερα κιλά. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της λαπαροσκοπικής χειρουργικής δεν απαιτούνται πια μεγάλες και επώδυνες τομές για να προσεγγίσουμε το πρόβλημα της παχυσαρκίας που δε λύνεται με άλλα μέσα. Ο φόβος ενός χειρουργείου είναι απολύτως κατανοητός! Όταν όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή, γιατί οι όποιες προσπάθειες έχουν αποτύχει, τότε το κλιπ στομαχου (Bariclip) είναι η πιο απλή λαπαροσκοπική παρέμβαση.

κλιπ στομαχου

 

Πλέον με τη μέθοδο τοποθέτησης Bariclip (ενός κλιπ στομαχου σιλικόνης) μπορούμε να μειώσουμε το μέγεθος του ΧΩΡΙΣ να το ‘κόβουμε’. Απλά με 4 μικρές τομές των 5-10mm μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις επεμβάσεις διάρκειας 30-40’, ώστε η κινητοποίηση μετά το χειρουργείο να είναι άμεση, η αναχώρηση από το νοσοκομείο την ίδια ημέρα, η επάνοδος στη φυσιολογική δραστηριότητα σύντομη και το αισθητικό αποτέλεσμα εξαιρετικό.

Το κλιπ στομαχου είναι μια επαναστατική μέθοδος που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία σε πολλά μέρη του κόσμου και προήλθε από τη σκέψη να μιμηθεί κανείς την αποδεδειγμένα αποτελεσματική επέμβαση επιμήκους γαστρεκτομής (sleeve gastrectomy, γνωστή και ως «μανίκι») χωρίς όμως να χρειάζεται να κόψει κανείς το στομάχι! Αυτό την κάνει πλήρως αναστρέψιμη, δεν έχει επιπλοκές, ελαχιστοποιεί την νοσηλεία και έχει ταχύτατη ανάρρωση και επάνοδο στην κανονική δραστηριότητα.

κλιπ στομαχου Παππης

Το να κάνει κανείς μια επέμβαση επιμήκους γαστρεκτομής (sleeve ή “μανίκι”) χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεθεί στομάχι ή να διατρέχει τον κίνδυνο των επιπλοκών της επέμβασης, κάνει το κλιπ στομαχου μια ιδιαίτερα αποτελεσματική επιλογή.

Απαιτείται προσεκτική επιλογή υποψηφίου και σταθερή πιστή τήρηση των οδηγιών που θα πάρετε μετά την επέμβαση. Το κλιπ στομαχου είναι μια ασφαλής λύση για όσους τρώνε μεγάλες ποσότητες. Δεν είναι κατάλληλο για όσους τσιμπολογούν ή τρώνε πολλά γλυκά! 

κλιπ στομαχου Bariclip

Η απόφαση για να αλλάξουμε τη ζωή μας και να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά είναι καθαρά προσωπική. Η μέθοδος του κλιπ στομαχου έρχεται να βοηθήσει στη δραστική μείωση της υπερκατανάλωσης τροφής και να βοηθήσει προς μια καινούργια άποψη διατροφικών συνηθειών. 

Απευθύνεται σε άτομα που έχουν 10-25 κιλά περιττά και όχι για σοβαρή νοσογόνα παχυσαρκία! Στην τελευταία κατηγορία μιλάμε για μια σοβαρή κατάσταση που χρειάζεται άλλες λαπαροσκοπικές επεμβάσεις.

Μια καταπληκτική ιδέα να μπορούμε να επιτύχουμε να μικρύνουμε το στομάχι μας χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσουμε τμήμα του ή να το διαχωρίσουμε χειρουργικά, είναι αυτή που είχαν οι εμπνευστές του Bariclip! Ένα κλιπ ιατρικής σιλικόνης δημιουργεί ένα πολύ μικρό στομάχι,, δημιουργώντας ένα φυσιολογικά πρόωρο κορεσμό, που δεν επιτρέπει να καταναλώσουμε μεγάλη ποσότητα φαγητού για να χορτάσουμε.

ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την παλαιά τεχνική του Γαστρικού Δακτυλίου, που ήταν μια «δυσφαγική» επέμβαση. Δηλαδή προκαλούσε δυσκολία στην κατάποση, με αποτέλεσμα εμετούς, δυσφορία από «κόλλημα» του φαγητού και πολλά άλλα!

Σήμερα με το Bariclip μπορούμε να έχουμε όλοι αυτό που θέλουμε: μικρό στομάχι, γρήγορη κάλυψη της πείνας μας (ακόμα και όταν δεν είναι πραγματική) και χάσιμο των περιττών κιλών, για ένα σώμα υγιές και όμορφο!